PazzUp! voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs

Lesmateriaal over veiligheid rond het spoor

Veiligheid op en rond het spoor is letterlijk van levensbelang. Even op je mobiel kijken of een geintje bij het spoor kan grote gevolgen hebben. Al meer dan 10 jaar is pazzup.nl/vo dé plek voor een interactieve en aansprekende les over de gevaren van het spoor.

In mei 2017 is pazzup.nl/VO geheel vernieuwd. Met de nieuwe onderdelen kunt en de interactieve werkvormen kunt u direct aan de slag. Bijvoorbeeld met het Boetesleepspel. Populaire onderdelen zoals de Graphic Novel en de Spoorquiz zijn behouden en in een nieuw jasje gestoken.

Ook kunt u een gratis gastles aanvragen. Een ProRail-medewerker bezoekt klassen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs en bespreekt rechtstreeks met leerlingen de gevaren van het spoor. Mocht u belangstelling hebben voor een gastles bij u op school, dan kunt u dat aangeven op het bestelformulier. ProRail neemt dan contact met u op.

PazzUp wordt sinds 2005 succesvol gebruikt door docenten en past goed in lessen over gedrag of verkeer. Het lesmateriaal ontving in 2014 een Comenius EduMedia Medaille en is gemaakt in opdracht van ProRail.